Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (5.49 secunde)
Criza politica existenta la ora actuala va contabiliza pierderi considerabile. ... Este evident ca tensiunea politica de la centru se extinde extrem de rapid in teritoriu, de la nivel de oras pana la sat. ... Ce legatura are acest lucru cu politica?
“Rezultatele alegerilor de duminica dovedesc ca in Romania lideri care nu au fost implicati in politica si care au performat in domeniile lor de activitate nu pot intra pe actuala scena politica. Actiunea Populara si-a dovedit limitele, iar colaborarea mea cu aceasta formatiune politica inceteaza astazi (n.r.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Prima zi - cea de sambata - se anunta cruciala pentru viitorul PDL nu doar la conducerea Romaniei, ci si pe scena politica a tarii. ... Cred in politica sa de reforma si in candidatura lui Emil Boc la presedintia partidului.
Consilier municipal, consilier prezidential, ministru, lider de partid sunt etapele ascensiunii politice a "zanei" blonde care a dominat un deceniu scena politica a Romaniei.
Conservatorii sunt pentru stabilitatea politica. ... Chiar daca declaratia politica facuta de premier i-a infuriat pe liderii PD, reprezentantii acestui partid sustin in fata presei ca in acest moment atentia lor este indreptata spre zonele inundate. ... "Cind premierul a facut acea declaratie politica, nu eram in tara.
Pentru trei zile, conducerea centrala a PSD va fi la Bran pentru a discuta liniile de actiune politica a partidului si pentru a stabili prioritatile legislative pentru sesiunea din toamna.
Apropierea datei de 15 septembrie, pana cand Coalitia si-a propus sa schimbe presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, incinge spiritele pe scena politica. ... Optiunile tactice ale PSD pentru perioada imediat urmatoare au fost sintetizate in declaratia politica numita „PSD impotriva guvernarii prin crize“.
In aceasta perioada, autonomia politica fata de Rusia sau unirea cu Romania nu se cristalizasera drept obiective majore, intrucat persista incertitudinea, teama si mentalitatea filo-rusa.
- In primul rand, nu sunt proiecte, ci afaceri murdare ale celor de la Gold Corporation si Chevron, in stransa legatura cu clasa politica romaneasca ticaloasa. ... Cat tupeu trebuie sa ai, ca sa faci o asemenea declaratie?
Ministerul Educatiei si Cercetarii se foloseste de Statutul Personalului Didactic pentru a scapa de dascalii care au facut politie politica si de lectorii si preparatorii din universitati.
Acest tip de politica nu are ce cauta in lumea democratica din Romania Uniunii Europene. ... Saracirea populatiei Romaniei a devenit politica de stat, ignorand cetateanul, care este pus in situatia de a munci la fel de mult, dar pe bani mai putini.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Elena Mitrea, senator PSD, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Tristete in scoli", pe care o puteti citi in continuare. ... Cu profesori mahniti si plini de lehamite pentru vremurile pe care le traiesc, disponibilizati sau schimbati din functii dupa vesnica triada politica.
Daca PNL isi proiecteaza politica pentru 2012 si 2014 trebuie sa inteleaga foarte bine ca in 2014 Basescu nu mai e candidat, iar in 2012 va fi inca presedintele Romaniei si deci important este sa aiba o formula de comunicare cu presedintele, afirma Valeriu Stoica.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul ILIE SARBU, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... De cateva zile Romania a devenit din nou, daca mai era cazul, subiect fierbinte de dezbatere nestavilita pe scena politica europeana si, mult mai apriga, pe cea mioritica.
Senatorul Gabriel MUTU a sutinut o declaratie politica intitulata: ... In aceste conditii, USL reprezinta o alternativa reala la constructia politica actuala, construita in jurul PDL sau chiar la o noua miscare politica anuntata cu surle si trambite, dar care isi pastreaza acelasi nucleu.
Senatorul Ioan Mang a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In loc sa se concetreze pe imbunatatirea performantei guvernamentale, PDL incearca sa pastreze puterea politica utilizand un intreg arsenal de "smecherii" politicianiste, unele la periferia practicii democratice, altele situate deja in zona Codului Penal.
Senatorul Ioan Mang a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL.
google-analytics.com